Betaling & levering - Kizzmo

Uitloggen
085 104 70 61
Ga naar de inhoud
Betaling en levering

Alle informatie over betaling en verzending van de bestelde goederen.

Betaling
Bij ons kun je veilig betalen met iDEAL of Bancontact (België).

Verzendkosten
Alle bestellingen worden met PostNL verzonden. De verzendkosten zijn niet in de eindprijzen van onze producten inbegrepen. Wij berekenen dan ook (beperkt) de verzendkosten namelijk € 3,50 voor pakketten tot € 50,00 binnen Nederland. Voor orders binnen Nederland vanaf € 50,00 worden geen verzendkosten in rekening gebracht.
 
De verzendkosten naar België, Duitsland, Luxemburg, Frankrijk, Spanje, Italië, Oostenrijk, Denemarken en Zweden zijn € 19,50 per pakket tot 5 kg. De verzendkosten naar het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Zwitserland, Noorwegen en Finland zijn € 25,00 per pakket tot 5 kg.

Levertijd
Bestellingen worden zo spoedig mogelijk verzonden. Bestelde artikelen kunnen ook op afspraak worden afgehaald bij ons atelier. Wij streven ernaar om alle bestellingen die op werkdagen voor 12:00 uur zijn gedaan nog dezelfde dag te verzenden. Indien je in het weekend of op feestdagen bij ons bestelt, wordt het pakketje op de eerstvolgende werkdag verzonden. Het kan voorkomen dat een door jou besteld artikel niet voorradig is. In dat geval nemen wij contact met je op wanneer er geleverd wordt.

Retouren
We vragen je contact met ons op te nemen wanneer een product of levering niet in orde is. Dit kan per e-mail en/of telefonisch. Wij zullen de klacht bekijken en dit naar ieders tevredenheid oplossen. Zendingen kunnen alleen na onze toestemming retour gestuurd worden. Als door ons is vastgesteld dat de levering niet in orde is worden vervangende goederen gestuurd of wordt het aankoopbedrag teruggestort. De verzendkosten de je hebt gemaakt voor het retour sturen worden vergoed.
Terug naar de inhoud