Handgemaakt voor babys - Kizzmo

Uitloggen
085 104 70 61
Ga naar de inhoud
Handgemaakt uit eigen atelier

Voor onze allerkleinsten maken wij omslagdoeken, wikkelcapes, badjasjes en zwemkleding. Allemaal met de hand gemaakt in eigen atelier en naar wens samengesteld en gepersonaliseerd met naam. Leuk voor jezelf en leuk als kraam kado!
Kizzmo
OEKO-TEX

De stoffen die wij inzetten voor de baby artikelen zijn OEKO-TEX gecertificeerd. De STANDARD 100 OEKO-TEX® is een onafhankelijk test- en certificatiesysteem voor textielgrondstoffen, half afgewerkte en afgewerkte textielproducten en accessoires in alle productiestadia. De standaard richt zich op het beperken van het gebruik van schadelijke stoffen in relatie tot de gezondheid van de eindgebruiker.
Personaliseren

Een wikkeldoek met de naam van de baby erop? Het kan. Onder de artikelen staan een aantal mogelijke voorbeelden. Vanuit onze ervaring met custom-made turnpakjes kun je rekenen op een heel mooi resultaat. De namen, letters of initialen worden onder andere met airbrush aangebracht.
Kizzmo
Kizzmo
Kizzmo
Levertijden

De bestelde producten worden op order gemaakt en eventueel naar wens gepersonaliseerd met naam of tekst. De levertijd is ongeveer een week. Losse stoffen zijn direct uit voorraad leverbaar. Handgemaakte gepersonaliseerde artikelen kunnen niet worden geretourneerd.
Terug naar de inhoud