Mix & Match - Kizzmo

Ga naar de inhoud
Mix & Match - Zelf een combinatie samenstellen.

Hier kunt je combinaties bestellen van een broekje high waist of regular waist en een topje of een turnpakje. Je kunt kiezen uit verschillende maten en allerlei soorten stoffen die hieronder afgebeeld zijn. Voor het broekje en het topje of turnpakje kunnen dus aparte Lycra kleuren gekozen worden. Je kunt de kledingstukken ook afzonderlijk bestellen.
De levertijd is afhankelijk van het aantal. Voor één of enkele combinaties vragen wij je om rekening te houden met 2 weken. Als het langer duurt nemen wij contact met je op.

Prijzen
De prijzen staan per stuk aangegeven. De aangegeven prijzen zijn inclusief BTW.

Verzendkosten
Alle bestellingen worden met PostNL verzonden. De verzendkosten zijn niet in de eindprijzen van onze producten gecalculeerd. Wij berekenen dan ook beperkt de verzendkosten namelijk € 5,00 voor pakketten (binnen Nederland) met een prdergrootte tot € 50,-. Voor orders vanaf 50,- worden geen verzendkosten berekend.
Verzendkosten voor pakketten naar België en Duitsland zijn € 10,00 (t/m 2kg). Voor orders naar België en Duitsland vanaf € 75,- worden geen verzendkosten berekend. De kosten voor andere landen zijn op aanvraag.
Broekje high waist
Mix & Match
Kies de maat en kies de kleur voor het broekje.
€ 17,50
Toevoegen
Broekje high waist met zwart
Mix & Match
Band boven en zijkanten zwart. Kies de maat en kies de kleur voor het broekje (voor- en achterzijde is in dezelfde kleur).
€ 20,00
Toevoegen
Broekje regular waist
Mix & Match
Kies de maat en kies de kleur voor het broekje.
€ 15,00
Toevoegen
Topje
Mix & Match
Kies de maat en kies de kleur voor het topje.
€ 20,00
Toevoegen
Turnpakje
Mix & Match
Kies de maat en kies de kleur voor het turnpakje.
€ 30,00
Toevoegen
Kizzmo Designs | Buterheideveld 10 NL-8423TA Makkinga Netherlands | Tel. + 31 6 2222 5757 | info@kizzmo.nl | www.kizzmo.nl | © 2016
Terug naar de inhoud