Onze werkwijze - Kizzmo

Uitloggen
085 104 70 61
Ga naar de inhoud
Turnpak
Maten
Kizzmo

Onze werkwijze


Afspraak

Wij kennen geen bepaalde openingstijden. Op afspraak ben je altijd welkom zodat wij meer tijd voor je hebben. Een afspraak ’s avonds of op zaterdag is geen probleem.

Bestellen
Je maakt vrijblijvend een afspraak met ons. Dit kan mobiel naar Petra op 06 2222 5757, door een mail te sturen naar petra @ kizzmo.nl of via het afspraakformulier op deze website.
Van te voren kunnen wij je een richtprijs geven op basis van jouw wensen of jouw ontwerp. Je mailt ons een globaal ontwerp in de vorm van bijvoorbeeld een schets of wij geven je een idee met een prijsindicatie.
Tijdens de afspraak worden jouw en/of onze ideeën over het ontwerp besproken en uitgewerkt en worden de exacte maten van jou en/of jouw team opgenomen. De exacte prijs wordt dan ook berekend. Vervolgens doe je een aanbetaling en gaan wij aan de slag met de kleding. We houden je op de hoogte van het maakproces d.m.v. foto's. Wij nemen contact op wanneer de opdracht klaar is, je voldoet het restbedrag en de kleding wordt klaargezet voor afhalen of wordt opgestuurd.

Onze manier van aanmeten
In principe nemen wij zelf jouw maten op bij ons in het atelier. De maten worden alleen door Petra opgenomen aangezien zij ook de kleding ontwerpt en maakt. Indien afstand een bezwaar is leggen wij je uit hoe je zelf de maten op kunt nemen.

Levertijd
De levertijd is afhankelijk van het aantal kledingstukken van de opdracht en onze orderportefeuille. De levertijd is echter ook afhankelijk van het tijdstip dat je de kleding nodig hebt, bijvoorbeeld voor een belangrijke wedstrijd. Wij vragen je om minimaal 8 weken levertijd aan te houden voor een setje van 2 tot 3 turnpakjes.

Verzending
Indien je kiest voor verzending van jouw bestelling wordt deze bezorgd door PostNL.  

Betaalwijze
Betaling van het eindbedrag kan contant bij afhalen maar liever vooraf door het bedrag over te maken.
Terug naar de inhoud